Private Division en Moon Studios kondigen No Rest for the Wicked aan

Private Division, een publicatielabel van Take-Two Interactive Software kondigde samen met Moon Studios No Rest for the Wicked aan, een volwassen Action Role-Playing-Game (ARPG) die draait om precisie en het genre hoopt te herdefiniëren. Nadat Moon twee gelauwerde games had afgeleverd die meerdere malen in de prijzen vielen – Ori and the Blind Forest en Ori and the Will of the Wisps – maakt het bedrijf met deze titel een gedurfd uitstapje naar een ander genre. No Rest for the Wicked wordt uitgebracht voor Early Access op pc (via Steam) in het eerste kwartaal van 2024 tijdens Take-Two’s fiscale jaar 2024, en de volledige release voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc vindt even na de Early Access plaats.
Meer informatie over de game wordt bekendgemaakt tijdens ‘Wicked Inside’, een digitale showcase die op 1 maart 2024 te zien is op Twitch en YouTube.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password