Prison Tycoon: Under New Management console releasedatum aangekondigd

Vandaag kondigt uitgever Ziggurat Interactive een digitale releasedatum van 7 februari aan voor de console (Xbox en PlayStation platforms) en Switch versies van zijn unieke business simulatie game, Prison Tycoon: Under New Management! Deze nieuwe versie van de tycoon-genre klassieker daagt spelers uit om een penitentiaire inrichting te bouwen en te beheren om de gevangenen te rehabiliteren. De versies voor console en Switch bevatten ook de basisgame en de onlangs uitgebrachte Roll Call DLC, Maximum Security DLC en een Creative Mode zonder extra kosten.
Prison Tycoon: Under New Management herneemt de serie met een andere kijk op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een succesvolle penitentiaire inrichting. Met de nadruk op rehabilitatie in plaats van straf, moeten spelers een evenwicht tussen diensten en veiligheid handhaven terwijl ze proberen hun faciliteit te runnen en te laten groeien. Ze moeten de stroom van middelen beheren en zowel het personeel als de gevangenen tevreden houden, terwijl ze de juiste zorg moeten bieden aan hun gevangenen. Of je nu een nieuw cellenblok bouwt of een VR-therapieruimte integreert, spelers moeten van hun faciliteiten een ondersteunende en effectieve rehabilitatie-ervaring maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password