Prince of Persia: The Lost Crown, nu verkrijgbaar

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat Prince of Persia: The Lost Crown nu wereldwijd verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.
In dit gloednieuwe avontuur kruipen spelers in de huid van Sargon, een jonge getalenteerde krijger die lid is van de elitegroep The Immortals. Terwijl ze prins Ghassan moeten redden, verkennen ze de berg Qaf, een ooit wonderbaarlijke plek die nu vervloekt en vijandig is. Sargon en zijn wapenbroeders ontdekken al snel dat de tijd zelf een verraderlijke vijand is en dat de balans in de wereld hersteld moet worden.

Prince of Persia is geïnspireerd op de Metroidvania-structuur: The Lost Crown laat spelers in hun eigen tempo een handgemaakte wereld verkennen. Van de majestueuze Citadel of Knowledge tot de kleurrijke landschappen van het Hyrcanian Forest, spelers ontdekken een verscheidenheid aan omgevingen die zijn geïnspireerd op de Perzische mythologie. Door nieuwe tijdkrachten te verwerven, unieke vaardigheden vrij te spelen, verschillende amuletten uit te rusten en te combineren, gaat Sargon steeds dieper in Mount Qaf, lost hij puzzels op, vindt hij geheimen en voltooit hij spannende zijmissies. Sargon leert ook de verschillende Time Powers te beheersen om unieke en mythologische wezens te verslaan die hem in de weg staan.

Om een voorproefje te krijgen van wat de game te bieden heeft, kunnen spelers de gratis demo uitproberen. Deze aangepaste demo geeft een eerste blik op de epische reis die hen te wachten staat in Prince of Persia: The Lost Crown. De demo bevat zorgvuldig geselecteerde delen uit de game, met vroege ontgrendelingen van Time Powers en amuletten, om de belangrijkste gameplay-functies te laten zien zonder het verhaal te verpesten. Sommige content in deze demo kan afwijken van het uiteindelijke spel.

Terwijl ze deze mythische plek verkennen, worden spelers volledig ondergedompeld dankzij de originele soundtrack die is gemaakt door Mentrix en Gareth Coker. De traditionele instrumenten van de in Iran geboren componist Mentrix aan de ene kant en de moderne geluiden van prijswinnaar Gareth Coker aan de andere kant leiden spelers van de ene omgeving naar de andere. De volledige soundtrack is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password