Prince of Persia-franchise wakkert het vuur weer aan

De Ubisoft Forward heeft meerdere spannende updates gedeeld over de iconische franchise, Prince of Persia. Van belangrijke gratis titelupdates voor Prince of Persia: The Lost Crown en The Rogue Prince of Persia, tot een vlam van verwachting en opwinding rond de remake van Prince of Persia: The Sands of Time, bevestigde het merk dat de gloeiende kolen echt in een vuurzee zijn veranderd. En het is nog maar het begin!
Prince of Persia: The Lost Crown

De langverwachte gratis update Divine Trials is nu beschikbaar voor alle spelers van Prince of Persia: The Lost Crown. De update voegt 22 nieuwe expertuitdagingen toe waarmee spelers hun vaardigheden tot het uiterste kunnen drijven! Spelers krijgen nu toegang tot de Hall of Memorials, via een speciale deur in de Haven, en kunnen kiezen uit vier sets uitdagingen. Deze uitdagingen worden steeds moeilijker en zijn ontworpen met unieke exotische omstandigheden. Of het nu gaat om platformactie, puzzels, gevechten of zelfs nieuwe Boss Battles, gemakkelijke overwinningen zijn er niet! Proeven worden geleidelijk vrijgespeeld naarmate je nieuwe krachten verwerft. Spelers die de proeven al hebben voltooid, krijgen echter direct toegang tot alle proeven in één keer, in hun bestaande saves. Vier nieuwe amuletten en outfits belonen spelers die de herziene Boss aan het einde van elke set hebben verslagen. Spelers kregen ook een glimp te zien van de toekomstige Story DLC Mask of Darkness, die in september 2024 naar alle platforms komt.

De onlangs uitgebrachte en veelgeprezen 2D platformer roguelite The Rogue Prince of Persia heeft tijdens Ubisoft Forward de eerste grote titelupdate in Early Access uitgebracht. The Temple of Fire brengt een levendige, maar verraderlijke nieuwe biome naar de game waarin spelers al hun vaardigheden moeten inzetten om nieuwe vijanden, valstrikken en traversale uitdagingen te overwinnen. Evil Empire studio heeft de ervaring pittiger gemaakt met twee nieuwe mobs, de Shielded Warrior en Duellist, en één nieuw wapen, de Flaming Censers. Deze update introduceert ook de Meta Progression Skill Tree, waarmee spelers Spirit Glimmers gebruiken om blijvende verbeteringen vrij te spelen. The Temple of Fire is de eerste grote content toevoeging onder meerdere updates in de aanloop naar de 1.0 lancering van de game, gebaseerd op community-feedback verzameld tijdens de Early Access fase.

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time bevestigde het beoogde jaar van release door middel van een poëtische visie van een opnieuw ontstoken vlam. In 2026 kunnen spelers opnieuw contact maken met hun geliefde Prins in een avontuur dat van de grond af opnieuw is opgebouwd en de magie van de oorspronkelijke game bevat. De pre-productiefase van de game is succesvol afgerond en Ubisoft Toronto, Ubisoft Boekarest, Ubisoft Pune en E-Studio bundelen hun krachten met Ubisoft Montreal.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password