Prime Matter tekent wereldwijde publishingdeal met Arrowiz voor futuristische RPG Mato Anomalies

Prime Matter en Arrowiz werken samen voor de release van de dystopische RPG ‘Mato Anomalies’. De game werd recent aangekondigd tijdens de Japan Expo in Parijs.

In deze stijlvolle en unieke RPG stappen spelers in de rol van detective Doe om de diepste geheimen te onthullen achter een invasie van bovennatuurlijke wezens in Mato; een uitgestrekte metropool waar het traditionele wordt gecombineerd met futuristische architectuur in een post-apocalyptische wereld.

Het onderzoeken is maar één deel van het verhaal; intense gevechten vinden plaats in moeilijke dungeons, waar de speler alle voordelen van de slimme combat-mechanics moet maximaliseren.

De game staat gepland voor release in 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC (Steam). De release zal zowel fysiek als digitaal zijn dankzij de publishing deal tussen Prime Mater en Arrowiz. Prime Matter zal wereldwijd volledig verantwoordelijk zijn voor alle uitgevers- en distributieactiviteiten via de lokale kantoren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password