Preview van Xbox-consolestreaming is nu beschikbaar in alle Xbox One-landen

Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat de preview van Xbox-consolestreaming nu beschikbaar is voor alle Xbox Insiders in landen waar de Xbox One te koop is.

Gamers kunnen Xbox-consolestreaming (preview) gebruiken om games die zijn geïnstalleerd op hun Xbox One-console te streamen naar een Android-telefoon of -tablet. Dit geldt zowel voor aangeschafte games als titels van Xbox Game Pass.

Consolestreaming is al sinds oktober 2019 beschikbaar voor Xbox Insiders in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf vandaag kunnen Xbox Insiders in alle Xbox One-landen zich aanmelden voor de preview van Xbox-consolestreaming om zo samen de toekomst van gamestreamen vorm te geven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password