Premium Edition brengt Wunderling DX en Rain On Your Parade Boxed Sets naar Nintendo Switch

Wat oud is, is weer nieuw en beter dan ooit tevoren, met de fysieke releases van Premium Edition van twee retro liefdesbrieven: Wunderling DX van Bitwave Games en Rain On Your Parade van Unbound Creations, beide voor Nintendo Switch. Premium is blij om deze aan te bieden in standaard boxed edities en speciale Retro Editions, die binnenkort verkrijgbaar zijn.

Wunderling DX volgt een held die jij niet kent – en niemand anders trouwens. Deze held is een minion van de laagste orde in het Yegetable Kingdom en de enige die Carrot Man kan stoppen met de geliefde Princess Pea. Wunderling DX doet denken aan enkele van de beste klassieke platformers van weleer met zijn keiharde uitdagingen, opvallende pixelartwork en meer trucs en tracks dan je met een (wortel)stok kunt schudden.

Wunderling DX Retro Edition wordt geleverd met een uitdaging kaart, officiële soundtrack, enamel pin, en een NES-stijl verzameldoos.

Rain On Your Parade resurrects the slapstick spirit of ages gone by and puts you in control of a cloud whose mission is to, well, rain on everyone’s parade! Discover dozens of mischief-making methods across more than 50 cartoon-style levels, including a nice day at the beach that’s begging for you to ruin it and a normal shift at the office of a business that hopefully has flood insurance.

Rain On Your Parade’s Retro Edition comes with its own challenge card, along with a make-your-own vinyl cloud, and an NES-style collector’s box.

Wunderling DX en Rain On Your Parade Standard en Retro Edition Collectors’ Sets zijn verkrijgbaar op: https://premiumeditiongames.com/collections/series-four-releases

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password