Prehistorisch thema zet de toon voor grootste RuneFest tot nu toe

Jagex onthulde vandaag het thema voor RuneFest 2019, de negende fanconventie voor RuneScape- en Old School RuneScape-spelers. Het thema van de expo is zowel geïnspireerd op het prehistorische verleden van Gielinor zoals men heeft kunnen zien in RuneScape’s zomerupdate Land Out of Time, als op het versteende heden van Fossil Island in Old School RuneScape. Het tweedaagse event vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/Kdus0k1zsis in url
ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/FIBG93Uewwg in url

RuneFest vindt plaats in het Farnborough International Exhibition & Conference Centre, net buiten Londen, Groot-Brittannië, en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De 2019-editie van RuneFest zal de grootste tot nu toe zijn. De viering begint op de avond van 4 oktober met The Golden Gnomes Awards Night, een avond die het allerbeste van de RuneScape en Old School RuneScape communities erkent en tevens haar kampioenen benoemt.

De volgende dag kunnen de aanwezigen zich verheugen op een hele reeks aan activiteiten:

  • Enorme aankondigingen op het hoofdpodium
  • Gesprekken en ontmoetingen met de ‘Jmod’-ontwikkelaars van RuneScape
  • Hands-on tijd met nieuwe, exclusieve RuneScape– en OSRS-content
  • Panels geleid door de community en ontwikkelaars
  • Een grote, speciale LAN-ruimte
  • Een kunstruimte om de creatieve teams te ontmoeten
  • En nog veel meer!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password