Pre-Show Game Awards onthulling: Mail Time komt in april naar PlayStation

Mail Time, het schattige cottagecore collect-a-thon platformavontuur van de 23-jarige solo-ontwikkelaar Kela Van Der Deijl en uitgever Freedom Games, dropte zijn belangrijkste nieuwe pakket tot nu toe tijdens Wholesome Snack’s pre-show segment voor de aftrap van The Game Awards. Samen met een debuut van nieuwe gameplay werden de PlayStation 5- en 4-versies aangekondigd, die in april 2023 tegelijk aankomen met de eerder aangekondigde Nintendo Switch-, pc- en Mac-edities.
De nieuwe geanimeerde trailer toont nooit eerder vertoonde locaties zoals een enorme restjespicknick en de excentrieke cast van personages die deze bewonen. Een hongerige hamster die smakelijke snoepjes nodig heeft, een eekhoorn die een officiële klacht wil indienen en een naar misdaad hunkerende rat die partners werft, zijn slechts enkele van de mensen die de bezorgdiensten van een nieuwbakken Mail Scout nodig hebben. Stap op vers gemaaid gras, haal diep adem en spring, huppel of glijd naar de eerste van vele missies die alleen paddenstoelenmutsen kunnen uitvoeren.

Gebruik elke opdracht als een kans om het bos te verkennen, ontmoet diverse en schattige beestjes rond Grumblewood Grove, behandel hun pakketjes met de grootste zorg en luister naar elk van hun verhalen. Motiveer een trainingsgerichte schildpad, fungeer als de wingmate van een slak met een geheime verliefdheid, of ga mee met een oude ziel terwijl ze hun beste herinneringen herbeleven.

Spring en stuiter op paddenstoelen of takken om vervallen bezorgroutes te ontdekken en speciale flessendoppen te verzamelen die op acht verschillende locaties vol gezellige vibes zijn verstopt. Personaliseer de hoofdpersoon Mail Scout met meer dan 46.000 combinaties tussen hun voornaamwoorden, kleuren, haarstijl, postzak, kleding en huidskleur. Grumblewood Grove verwelkomt iedereen en iedereen om hier een thuis te maken.

“Mail Time is nu één bezorgstop dichter bij de release! Ik hoop dat iedereen op The Game Awards heeft genoten van hun geanimeerde trailer pakket,” zei Kela Van Der Deijl, Schepper van Mail Time, “Ik ben stoked dat Freedom Games helpt om mijn levenswerk naar zowel de Nintendo’s als de PlayStation cozy gemeenschappen te brengen. Pak allemaal je pluizigste sokken en je warmste kop warme chocolademelk, Mail Time is op weg naar je deur komende lente.”

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password