Pre-orders voor Twin Mirror zijn nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One

DONTNOD Entertainment heeft aangekondigd dat pre-orders voor Twin Mirror nu live zijn op PlayStation 4 via de PlayStation Store en Xbox One via de Microsoft Store. Spelers die de game pre-orderen op PlayStation 4 ontvangen een dynamisch thema dat is geïnspireerd op hoofdpersonage Sam Higgs uit de game.

Dit nieuwe verhalende avontuur is samen met Shibuya Productions geproduceerd en is sinds 15 september 2020 beschikbaar voor pre-order op de Epic Games Store. Iedereen die de game vooruitbesteld op dit platform, ontvangt de originele Twin Mirror-soundtrack als digitale pre-orderbonus.

 

Op 1 december duiken Twin Mirror-spelers in het leven van Sam Higgs en gaan ze de mysteries rond Basswood en zijn inwoners onderzoeken. Als voormalig onderzoeksjournalist heeft Sam Higgs meerdere analytische vaardigheden ontwikkeld die in de game worden vertegenwoordigd door de Mind Palace, een plek waar spelers meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid zullen ontdekken.

Dankzij de unieke gameplay mechanics die het verhaal ondersteunen, is Sam’s Mind Palace een veilige ruimte waar de hoofdrolspeler zichzelf kan zijn zonder druk of oordelen. Spelers kunnen het verleden van Sam induiken en getuige zijn van zijn herinneringen tijdens flashbacks.

Sams unieke geest, zowel logisch als analytisch, kan soms de gevoelens van zijn kennissen kwetsen. Dat is het moment waarop de Double in het spel komt – een personage die alleen Sam kan zien met een meer empathische en sociale voorstelling van zichzelf. Sam kan altijd op deze bondgenoot vertrouwen om hem door sociale interacties te leiden en door een samenleving te navigeren die singulariteit soms afwijst.

Gaandeweg zullen spelers voor drastische keuzes komen te staan met grote gevolgen voor hoe het verhaal zal verlopen. Naar wie moet je luisteren? Wie kun je vertrouwen? Welke stem zal Sam – geconfronteerd met zijn eigen twijfels – besluiten te volgen in zijn zoektocht naar de waarheid? Sommige van zijn beslissingen zullen een enorme impact hebben op het verhaal.

Twin Mirror wordt de eerste titel die DONTNOD zelf zal uitbrengen en wordt samen geproduceerd met Shibuya Productions. De digitale pc-versie van de game zal een jaar exclusief verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store. Voor de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game werkt DONTNOD opnieuw samen met BANDAI NAMCO Entertainment.

In deze psychologische thriller keert Sam Higgs terug naar Basswood, zijn jeugdstad, voor de begrafenis van zijn beste vriend. Het wordt al snel duidelijk dat deze kleine stad in West-Virginia talloze duistere geheimen heeft. De voormalige onderzoeksjournalist zal zijn deductieve vaardigheden gebruiken om de mysteries rond de stad en haar inwoners bloot te leggen. Als hij oog in oog komt met zijn verleden, wordt Sam verscheurd tussen zijn zoektocht naar de waarheid en zijn verlangen om opnieuw contact te maken met familieleden. Wie kan hij echt vertrouwen?

Twin Mirror wordt op 1 december digitaal uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De digitale pc-versie is een jaar exclusief verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Twin Mirror is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X | S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password