Pre-orders nu open voor SteamWorld Build, lanceert op Consoles en PC op 1 december

Pre-orders voor Thunderful en The Station’s aankomende city-builder en dungeon delver, SteamWorld Build, zijn nu geopend op Nintendo Switch, Xbox Series S|X, en op Playstation 4 en 5 voor een prijs van €/$29,99 voorafgaand aan de release van de game op 1 december. Nieuwkomers in de SteamWorld-franchise kunnen SteamWorld Dig voor slechts €/$5 in handen krijgen in de SteamWorld Build & Dig Bundle.
Het nieuwste deel in de bekroonde SteamWorld-franchise last het stedenbouwgenre aan Dungeon Keeper-achtige ondergrondse mijnbouw en smeert de radertjes in met die unieke SteamWorld geheime saus. De game is tegelijkertijd voor pc en console ontwikkeld, wat betekent dat elk aspect van SteamWorld Build zo is ontworpen dat de game net zo goed werkt met een controller in de hand als met muis en toetsenbord. Zo wordt een traditioneel pc-gericht genre zonder compromissen naar de console gebracht.

Bouw als architect van een SteamWorld mijnstadje huizen voor je steambot-burgers, voorzie ze van eten en zorg voor wat rootin’-tootin’ entertainment. Trek de verlaten mijn in die onder je stad ligt en waarvan wordt beweerd dat hij vol zit met oude technologie die de sleutel vormt tot het naderende onheil. Gebruik de natuurlijke rijkdommen boven de grond en de overvloedige ertsen onder de grond om je stad uit te breiden, nieuwe woonlagen te stimuleren om mee te doen aan de zoektocht om dieper te graven, onnoemelijke rijkdommen op te graven en ze uiteindelijk te helpen om van de planeet af te komen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password