Pre-orders beschikbaar voor WRC Generations, verschijnt tegelijk voor consoles en pc

NACON en ontwikkelaar KT Racing maken met plezier bekend dat hun nieuwe rally-game, WRC Generations, de officiële game van het FIA World Rally Championship, nu beschikbaar is voor pre-orders. WRC Generations zou oorspronkelijk op 13 oktober 2022 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en later voor pc (Steam en Epic), maar verschijnt nu op 3 november voor zowel consoles als pc, met een verkoopadviesprijs van € 39,99. De nieuwe releasedatum zorgt ervoor dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen, met name wat betreft de nieuwe Leagues mode, die in zijn geheel cross-play gespeeld kan worden.
WRC Generations is nu beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 3 november 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc, en later voor de Nintendo Switch. De game viert een nieuwe generatie hybride wagens en de nieuwe race-ervaring die ze bieden. De nieuwe League mode biedt spelers de kans om tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau te racen. WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie en heeft de grootste selectie wagens, rally’s en speciale stages ooit in een videogame.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password