Pre-order Dishonored 2 en speel een dag eerder

Bethesda kondigt aan dat iedereen die Dishonored 2 pre-ordert de kans zal krijgen de game een dag voor release al te spelen. Daarnaast werd er ook een nieuwe gameplay video vrijgegeven.

Kijk mee hoe Emily Kaldwin zich door het Clockwork Mansion begeeft, gebruikmakend van haar bovennatuurlijke krachten, wapens en gadgets – iedereen eliminerend die in haar weg staat.
Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios, vanaf 11 november 2016 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Delilah, een geschifte heks uitgerust met krachtige zwarte magie, heeft de troon van Empress Emily Kaldwin ingenomen en voor een onzekere toekomst gezorgd. Treed in de voetsporen van Emily Kaldwin of Corvo Attano en reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Morgen lossen we ‘Save Anton Sokolov’ – een low chaos stealth en non-lethal playthrough van het Clockwork Mansion.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password