Pre-order bonussen voor Cossacks 3 onthuld

De oorlogsmist is eindelijk opgetrokken: Cossacks 3, de nieuwste game in de populaire RTS-serie van GSC Game World, komt beschikbaar voor PC op 20 september. De Cossacks-serie speelt in de 17e en 18e eeuw en levert epische, massale veldslagen waarin wel 10.000 soldaten het tegen elkaar opnemen.

Spelers die Cossacks 3 pre-orderen of in de eerste twee weken na de release kopen, worden beloond met speciale content, inclusief een extra single player campaign, twee unieke mercenary-eenheden die je kunt aanschaffen via in-game goud en een unieke badge voor de multiplayer mode.

Na de release komen als gratis DLC nog acht naties beschikbaar, als aanvulling op de twaalf reeds aanwezige naties.

Cossacks 3 is de moderne remake van de geweldige strategy game uit 2001, nu met moderne graphics. Alle belangrijke elementen waar Cossacks om wordt geroemd, zijn aanwezig.

Het spel bevat 70 verschillende soorten eenheden, 100 onderzoeksmogelijkheden en meer dan 140 historische gebouwen. Speler kunnen op het land strijden, maar ook een gigantische vloot bouwen om de vijand vanaf zee aan te vallen.

Naast de vijf single-player campaigns is er ook een multiplayer mode voor maximaal acht spelers. Het is ook mogelijk om allianties te smeden en samen tegen de computer te strijden. Willekeurig samengestelde maps zorgen voor eindeloos veel variaties en kunnen op jouw voorkeuren worden afgestemd.

Cossacks 3 is vanaf 20 september verkrijgbaar op PC.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password