Pre-order bonus voor Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight onthuld

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight lanceren op 4 december 2018! Goed nieuws voor iedereen die één (of beide!) van de Day One edities hebben vooruitbesteld, beiden zullen een extra fan favoriet Persona personage hebben, die je aan je danslijst kunt toevoegen, samen met hun exclusieve tracks.

De Day One Editie van Persona 3: Dancing in Moonlight komt met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met het eindbaas thema van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul.

De Day One Editie van Persona 5: Dancing in Starlight komt met iedereen zijn favoriete pannenkoeken liefhebbende detective, Goro Akechi*! Akechi komt met het spannende openingsthema Persona 5 – Will Power.

De Day One Edities van de Persona Dancing: Endless Night Collection voor PS4 bevatten Shinjiro én Akechi!

De bundels zijn geprijsd op €99.99 | PS4 en zijn beschikbaar op 4 december 2018. Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn beschikbaar als standalone voor €59.99 elk), met evenredige Europese prijzen. Pre-orders voor elk van de individuele games en de Persona Dancing: Endless Night Collection zijn nu beschikbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password