Praise the Sun! De Dark Souls Trilogy Collector Edition onthuld

Fans van Dark Souls  zullen vanaf 31 mei 2019 de Dark Souls Trilogy Collector Edition kunnen aanschaffen – met alle drie alomgeprezen Dark Souls games en bijhorende DLC – voor PlayStation 4 en Xbox One.

De tot 2 000 exemplaren oplage beperkte Collector Edition zal exclusief te pre-orderen zijn via de BANDAI NAMCO Entertainment Europe store, en zal het volgende bevatten:

  • De Dark Souls Trilogy, inclusief Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of The First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades, en alle DLC content van de drie games
  • Een kwalitatief, genummerd en handgeschilderd 34cm Elite Knight at the Bonfire beeld
  • De DARK SOULS TRILOGY soundtrack – 6 soundtrack CDs met muziek van alle drie de games
  • Een 460-pagina DARK SOULS™ TRILOGY compendium * – met de geïllustreerde kaarten met boss- en NPC locaties, item encyclopedie, en volglijst van monsters, vijanden en bosses en een manuscript van alle game dialoog per game

Door de tijd die nodig is om ieder stuk handmatig te schilderen en om de kwaliteit te kunnen garanderen, zal de levering starten op 31 mei 2019 en verder opgevolgd worden in de maand juni. First-come, first served!

De Dark Souls Trilogy Standard Edition – met alle drie de  games, DLC en digitale soundtracks – zal ook te koop zijn vanaf 1 maart 2019 bij deelnemende retailers.

Sinds de eerste release in 2011 heeft de DARK SOULS™ reeks fans betoverd met unieke en meedogenloze gameplay, ingenieus world design, en uitdagende moeilijkheidsgraad.  Spelers kunnen nu de hele serie en alle DLC aanschaffen in één pakket, met vertaalde tekst in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch en Pools.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password