powerwash simulator Warhammer 40.000 special pack verschijnt 27 februari

FuturLab en Square Enix hebben vandaag aangekondigd dat het PowerWash Simulator Warhammer 40,000 Special Pack op 27 februari 2024 wordt gelanceerd op pc, Xbox, PlayStation en Switch. De aankondiging werd gedaan op IGN Fest, een evenement waar fans van over de hele wereld samenkomen om de meest verwachte aankomende titels te vieren. Met de thematische DLC kunnen spelers vuil en viezigheid van Imperial-voertuigen en -machines wegspoelen in de donkere en uitgestrekte wereld van Warhammer 40.000.
Over Warhammer 40.000 Speciaal Pakket

Diep in de Indomitus-kruistocht hebben meedogenloze campagnes door de melkweg een verscheidenheid aan keizerlijke machines doordrenkt met een litanie van vuil. Als lid van de Adeptus Mechanicus is het jouw unieke eer om het ultieme zuiveringsprotocol uit te voeren.

Je bent gezegend met een geheel nieuw Adeptus Mechanicus-karaktermodel en goed uitgerust voor de rituele reiniging met een aangepaste MKII Aqua-Santica Arquebus-krachtwerper; de perfecte samensmelting van mens en machine.

Voer het bevel over deze meedogenloze technologie om een reeks keizerlijke voertuigen en machines te steriliseren:

  • De Ultramarines Land Raider
  • De Dark Angels Deathwing Redemptor Dreadnought
  • De Astra Militarum Rogal Dorn Tank
  • De keizerlijke ridder van het Huis Hawkshroud
  • De Blood Angels Thunderhawk
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password