PowerWash Simulator is nu verkrijgbaar

Square Enix Collective en FuturLab kondigen met plezier aan dat PowerWash Simulator nu beschikbaar is voor verfrissende ervaringen! PowerWash Simulator is verkrijgbaar met Game Pass voor pc en console, en te koop voor Xbox Series X|S, Xbox One® en Windows 10, en als volledige release op Steam, na een succesvolle periode in Vroegtijdige Toegang.
PowerWash Simulator  is een ontspannende simulator die spelers elk stukje vuil dat ze maar kunnen vinden weg laat spuiten. Laat de problemen van de echte wereld achter je en ga heerlijk powerwashen. Hanteer je hogedrukreiniger als een pro en speel nieuwe gereedschappen en upgrades vrij om steeds efficiënter schoon te maken – geen vuil is tegen jou opgewassen!

De stad Muckingham is minder opgeruimd dan hij op het eerste gezicht lijkt: vlakbij smeult een vulkaan, de kat van de burgemeester wordt vermist en alles zit onder het vuil. Gelukkig woedt er ook een verfrissende kracht door Muckingham… en dat ben jij! De bewoners hebben het ook gemerkt, en je PowerWash-bedrijf belooft een dikke hit te worden.

Terwijl je Muckingham ontdoet van alle vervuiling, ontdek je geheimen in het vuil en de objecten van elk level. Daarnaast ontvang je berichten van klanten die de verhalen onthullen achter de plaatsen die je bezoekt – van eenvoudige huizen tot eeuwenoude bouwwerken. Ontsluier de geheimen van de stad en laat een frisse wind door de straten waaien!

“We brengen de kans om te ontspannen en creatief te worden met veel plezier naar miljoenen van spelers met de lancering van PowerWash Simulator,” zei FuturLab-COO Chris Mehers.

“Niets is zo bevredigen als het wegspuiten van vuil om de unieke omgevingen te onthullen van PowerWash Simulator. En we gaan er in de toekomst zelfs nog meer content aan toevoegen,”  aldus James Marsden, oprichter en Co-CEO van FuturLab.

Van casaul schoonmaakfreaks tot gamers die een verfrissende ervaring zoeken, iedereen kan deze game oppikken en meteen ontspanning en voldoening voelen. En dit is slechts het begin van je schoonmaakcarrière, want Square Enix Collective en FuturLab zullen de game in de toekomst regelmatig verder uitbreiden met updates!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password