Post-apocalyptische verhalende RPG Broken Roads onthult nieuwe video over de oorsprong van personages

Onafhankelijke gamestudio Drop Bear Bytes heeft in samenwerking met Versus Evil een gloednieuwe video onthuld waarin een van de oorsprongsverhalen van de spelerspersonages wordt geïntroduceerd voor hun aankomende isometrische RPG Broken Roads, voorafgaand aan de lancering op Steam, Xbox Series X|S en Xbox One op 14 november.

In de Australische post-apocalyptische outback kunnen spelers kiezen uit vier klassen: de Hired Gun, Barter Crew, Jackaroo en Surveyor. In deze nieuwste video maak je kennis met de Hired Gun, een huurling die is opgegroeid met een geweer in zijn hand en werd uitbesteed als scherpschutter door zijn wrede, tirannieke ouders die het motto “een hongerig kind schiet beter” hanteerden. Nu zijn ze op zichzelf aangewezen en proberen ze de krankzinnige wereld waar ze deel van uitmaken te begrijpen. Je kunt als Hired Gun spelen in de Broken Roads-demo die nu verkrijgbaar is op Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password