Post-apocalyptische verhalende RPG Broken Roads onthult nieuwe video over de oorsprong van personages

Onafhankelijke gamestudio Drop Bear Bytes heeft een gloednieuwe video onthuld waarin een van de oorsprongsverhalen van de spelerspersonages wordt geïntroduceerd voor hun aankomende isometrische RPG Broken Roads, in aanloop naar de lancering op Steam, PlayStation en Xbox consoles.

In de Australische post-apocalyptische outback kunnen spelers kiezen uit vier klassen: de Hired Gun, Barter Crew, Jackaroo en Surveyor. In deze nieuwste video wordt de Jackaroo geïntroduceerd, die is opgevoed door de manager van een afgelegen station nadat hij daar door zijn ouders was achtergelaten. Nadat de mensen van het station de Jackaroo hadden geleerd om te jagen, gereedschap te gebruiken en dieren te verzorgen, werden ze gedood door rovers. Nu is de Jackaroo onderweg, op zoek naar een nieuwe plek om zich te vestigen en gebruikt hij de vaardigheden die hij heeft geleerd om te overleven.

Over Broken Roads
Broken Roads is een verhaalgedreven RPG die verkenning, strategische turn-based gevechten en betekenisvolle filosofische keuzes naar een geheel nieuwe Australische post-apocalyptische setting brengt. Broken Roads combineert vakkundig traditionele en gloednieuwe role-playing elementen bovenop een klasseloos systeem dat bijna onbeperkte karakterontwikkelingsopties biedt rond vier filosofieën: Humanistisch, Utilitair, Machiavellistisch en Nihilistisch. Bovendien biedt de game spelers een origineel moraliteitssysteem: het Moral Compass, waarbij dialoogopties en questing-beslissingen invloed hebben op en worden beïnvloed door de filosofische voorkeur van een personage en de moeilijke beslissingen die ze onderweg nemen.

De locaties van Broken Roads zijn allemaal authentiek nagebouwd doordat het team steden en monumenten in West-Australië heeft bezocht en foto’s, video’s en geluidsopnamen heeft gemaakt om het zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken. Bovendien is zelfs de sfeervolle soundtrack van de game gecomponeerd door Tim Sunderland met instrumenten die zijn gemaakt van alledaagse voorwerpen, wat een geheel eigen en unieke toon aan de game geeft.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password