Post-Apocalyptisch Tactisch Avontuur Miasma Chronicles nu beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC

Miasma Chronicles, het post-apocalyptische tactische avontuur van Mutant Year Zero: Road to Eden-makers The Bearded Ladies en de videogame-uitgever 505 Games, begint zijn tocht naar de toekomst van de mensheid vandaag op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc via Steam en Epic Games Store.
De wereld ligt in puin, dankzij een destructieve stof genaamd Miasma, een bizarre substantie die de planeet heeft verteerd en de laatste overblijfselen van de mensheid bedreigt. Opgegroeid in het stoffige mijnstadje Sedentary, komt een jonge man genaamd Elvis in het bezit van een vreemde handschoen die ‘Miasma’ naar zijn hand kan zetten. Samen met zijn robot ‘broer’ Diggs, gaat het tweetal op pad om het mysterie van Miasma op te lossen in dit unieke coming-of-age verhaal.

Voer tactische, turn-based gevechten met een team van onwaarschijnlijke menselijke en robothelden die zich bij Elvis’ zoektocht aansluiten. Gebruik stealth, omgevingsfactoren en Elvis’ handschoen om de overhand te krijgen in strategische confrontaties. Verbeter de wapens en vaardigheden van je groep terwijl je de desolate schoonheid van New America in realtime verkent. Bezoek kleine stadjes, uitgestrekte bossen en industriële steden vol vreemde overlevenden in een wereld die Americana, Western en pulp sciencefictioninvloeden combineert.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password