Post-apocalyptisch Colorado in Keulen met Wasteland 3

Koch Media, Deep Silver en inXile entertainment nodigen alle bezoekers van Gamescom, Keulen, uit om een eerste hands-on demo van de aanstaande tactische RPG Wasteland 3 te spelen. De demo is gemaakt door Brian Fargo, samen met zijn team bij inXile, en nodigt spelers uit om in de bevroren woestenij van Colorado één van de side missies van de game te proberen en een van de vier mogelijke uitkomsten te bereiken, gebaseerd op hun acties. Alle spelers die de show bijwonen zijn welkom om Wasteland 3 te verkennen in de Deep Silver and Friends Area in Hal 9 van 20 tot en met 24 augustus. Wasteland 3 komt in het voorjaar van 2020 naar Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux.

Naast het spelen van het spel hebben alle bezoekers de kans om een aantal geweldige post-apocalyptische cosplayers te ontmoeten en foto’s te maken met een auto geschikt voor elke vorm van Wasteland-dreiging. En wie weet, misschien heeft Brian Fargo zelfs tijd om fans die van de demo genieten te ontmoeten en te begroeten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password