Populaire Spider Shooter Kill It With Fire schiet in 2023 naar VR

Kill It With Fire, de first-person spinnenjager van ontwikkelaar Casey Donnellan Games en uitgever tinyBuild, teistert later dit jaar digitale huizen in VR op MetaQuest 2, SteamVR en PlayStation VR 1 & 2.

Ga de strijd aan met de meest angstaanjagende vijand van de mensheid: de dreigende huisspin. Haal kamers uit elkaar en onthul honderden van hun schuilplaatsen. Bouw een arsenaal van huishoudelijke voorwerpen en militaire munitie en jaag op de kleine demonen voordat ze wegglippen.

De pootachtige lurkers verbergen zich overal. Maak de kansen gelijk door een heleboel wapens te verzamelen, de allernieuwste spinnenvolgtechnologie te gebruiken en de nieuwe VRACHNID-handschoenen te beheersen om de achtpotige vijanden beter op te sporen. Volg de tracker en luister naar de herkenbare piepjes die wijzen op spinnen, spinnejongen en andere onheilige gruwelen.

Sla spinachtigen in elkaar met kantoorbenodigdheden en koekenpannen, schiet spinnen met jachtgeweren en snijdt door achtpotige legers met ninja-wapens. Gooi TNT naar ze voor de zekerheid. Voel je nog steeds spookbenen rondkruipen? Haal die vlammenwerper tevoorschijn en brand alles plat.

Volg plagen het huis uit naar een wijde wereld vol web-spinners om neer te maaien. Laat geen middel onbeproefd tijdens je missie om af te rekenen met de laatste spin in kantoorruimtes, winkelketens, schuren en landschappen. Word de meest heldhaftige verdelger van de mensheid door optionele missies uit te voeren en de vaardigheden om spinnen te doden aan te scherpen in de Arachno-Gauntlet. Speel een geheim einde vrij en vergeet bij thuiskomst niet onder het kussen te kijken, voor het geval dat.

Kill It With Fire VR komt binnenkort naar Meta Quest 2, SteamVR en PlayStation VR 1 &2. Het spel is nu beschikbaar op Steam voor PC voor €14,99. Beide titels zullen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Nederlands, Russisch, Braziliaans Portugees, Japans, Koreaans en Vereenvoudigd Chinees taalondersteuning bieden.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password