Pokémon zet lechonk in spotlights met nieuwe merchandise en belevenissen ter gelegenheid van ‘pokémon samen’

 In het kader van zijn één jaar durende merkcampagne geeft The Pokémon Company International Trainers overal ter wereld de gelegenheid om op een andere manier samen te pokémonnen. Door in 2023 verschillende Pokémon in de spotlights te zetten, roept het merk de community op om over de hele linie bijzondere Pokémon te ontdekken en te leren kennen. Het eerste ‘Ontdek Pokémon samen’-programma trapt vandaag af. Hierin staat de Pokémon Lechonk van het type Normal centraal. Deze Pokémon maakte zijn opwachting in de megasuccesvolle videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Ter gelegenheid van ‘Ontdek Pokémon samen: Lechonk’ heeft The Pokémon Company International een nieuwe video uitgebracht met de aandoenlijke en aparte smulgewoonten van deze Pokémon wanneer hij op zoek is naar bessen in zijn natuurlijke omgeving. Fans kunnen hier meer over Lechonk te weten komen.

Daarnaast kunnen Trainers Lechonk vanaf vandaag en gedurende de hele maand april leren kennen via uiteenlopende producten en in-game evenementen.

Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet met feestelijke aanbiedingen
Trainers kunnen Lechonk leren kennen door het spelen van de nieuwste uitbreiding van de succesvolle Pokémon TCG Scarlet & Violet. Deze is vanaf vandaag wereldwijd bij deelnemende winkels verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. De nieuwe uitbreiding is geïnspireerd op de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Ze bevat een vernieuwde versie van Pokémon ex, een spelmechanisme met Pokémon met een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s, en introduceert Tera Pokémon ex in de Pokémon TCG.

Activiteiten rondom Lechonk in Pokémon UNITE
Om Lechonk in Pokémon UNITE te ontdekken, kunnen spelers van 31 maart 2023 om 02:00 uur CET tot 18 april 2023 om 02:00 uur CET Lechonk een bes voor de voeten werpen om gratis fotokaders, stickers en andere items van Lechonk te ontvangen.

Feestelijk animatiekanaal op Pokémon TV
Omdat Lechonk zo dol is op de rijpste bessen, is er voor Trainers een speciaal kanaal op Pokémon TV met afleveringen van de Pokémon-animatieserie waarin Pokémon-bessen in de schijnwerpers staan. De afleveringen zijn vanaf nu tot 14 april te bekijken in de Pokémon TV-app. Deze is beschikbaar voor mobiele apparaten en het Nintendo Switch-systeem en op watch.pokemon.com

Fans kunnen via #PokemonTogether online meepraten en met Trainers uit de hele wereld meedoen aan ‘Ontdek Pokémon samen: Lechonk’.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password