Pokémon transformeert vandaag Halloween tot Pokéween met lancering van Pokémon Trading Card Game: Trick or Trade BOOster bundle.

The Pokémon Company International stelt Trainers met de lancering van de nieuwe Pokémon Trading Card Game (TCG): Trick or Trade BOOster Bundle in de gelegenheid om deze griezeltijd Pokéween te vieren.

De Trick or Trade BOOster Bundle bevat een keur aan mini-booster packs die kinderen en hun ouders een leuk alternatief bieden voor langs de deuren gaan en om snoep te vragen. In elke Trick or Trade BOOster Bundle zitten drie kaarten uit de Pokémon TCG met een pompoenafdruk van Pikachu en nieuwe kaarten voor 2023, waaronder de populaire Pokémon Pikachu en Mimikyu.

“De geliefde Pokémon Trading Card Game blijft een van de meest gewilde spellen voor kinderen en gezinnen”, aldus Barry Sams, Vice President van de Pokémon Trading Card Game bij The Pokémon Company International. “Na het succes van de Trick or Trade BOOster Bundle in 2022 in de VS kunnen halloweenvierders zich dit jaar niet alleen weer verheugen op de Pokémon TCG als halloweenbuit, maar kunnen ze ook op verschillende manieren Pokéween vieren met ons vervolg van deze griezeltijd.”

Trainers kunnen voor meer informatie en het allerlaatste nieuws naar Pokemon.com/Pokeween gaan. Deze pagina zal begin oktober worden bijgewerkt voor Pokéween 2023. Daarnaast kunnen fans het feest online ook vieren via #Pokeween.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password