Pokémon trainers, maak je klaar voor Halloween

Maak je klaar voor Halloween met een griezelig Mismagius Tera Raid-evenement en massale uitbraken van Ghost-types in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet + een event voor Good Sleep Day in Pokémon Sleep.

We hebben deze week een paar updates met een griezelig thema voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, evenals de volgende Good Sleep Day die live gaat in Pokémon Sleep!

Terror Raids!

Vanaf vandaag kunnen trainers Rare Candies en andere beloningen verdienen door de Ghost-type Pokémon Mismagius uit te dagen in 5-sterren Tera Raid-gevechten in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Dat is niet het enige, trainers moeten ook uitkijken naar massale uitbraken van andere Ghost-type Pokémon zoals Mimikyu, Drifloon en meer tijdens hun avonturen in Paldea en Kitakami. Dit event loopt van 27 oktober (02:00 lokale tijd) tot 31 oktober (01:59 lokale tijd) 2023, dus doe mee zolang het mogelijk is.

Mareeps tellen – Zorg voor een goede nachtrust!

Het is tijd om het gezellig te maken, want de herfstnachten zijn eindelijk hier! Het derde Good Sleep Day event gaat van start in Pokémon Sleep deze zaterdag 28 oktober 2023 en duurt drie dagen. Zorg ervoor dat je je planning maakt en je Drowsy Power-potentieel maximaliseert.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password