Pokémon Trading Card Game: uitbreiding Sun & Moon—Team Up nu verkrijgbaar

Spelers van de Pokémon Trading Card Game kunnen vanaf vandaag de nieuwste uitbreiding Sun & Moon—Team Up verkrijgen. Deze uitbreiding lanceert de TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten. Sun & Moon—Team Up is verkrijgbaar in de vorm van boosterpakketten, themadecks en speciale verzamelingen en bevat de langverwachte TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten met dynamische gevechtsteams zoals Pikachu & Zekrom-GX en Eevee & Snorlax-GX.

TAG TEAM Pokémon-GX is een nieuw spelelement dat garant staat voor bloedstollende gevechten die een hoge risicofactor hebben maar bij winst veel opleveren. De kaarten hebben een ongeëvenaarde kracht en ongekende Hit Points, maar ze kunnen er ook toe leiden dat de tegenstander drie Prize-kaarten krijgt als een TAG TEAM uitgeschakeld wordt.

Sun & Moon—Team Up bevat:

  • Meer dan 180 kaarten
  • Zes gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
  • Zes extra Pokémon-GX
  • Vier Prism Star-kaarten
  • Meer dan 25 Trainer-kaarten
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password