Pokémon Trading Card Game Live I vanaf 8 juni

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Pokémon Trading Card Game (TCG) Live na de huidige bètaperiode op 8 juni 2023 officieel wereldwijd gelanceerd zal worden voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten.

Voorafgaand aan de release van de traditionele versie kan de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet—Paldea Evolved vanaf 8 juni 2023 om 19:00 uur CET gespeeld worden in Pokémon TCG Live. Spelers kunnen nieuwe Pokémon ex- en Tera Pokémon ex-kaarten verzamelen en hiermee vechten. Daarnaast ontvangen spelers die van 2 mei 2023 om 19:00 uur CET tot 6 juni 2023 om 19:00 uur CET op het spel inloggen, ter gelegenheid van de officiële lancering van Pokémon TCG Live speciale aanpassingsitems, waaronder een munt, kaarthoesjes en een opbergdoos.

In het door The Pokémon Company International ontwikkelde en gepubliceerde Pokémon TCG Live kunnen spelers de Pokémon TCG in een vernieuwd digitaal formaat beleven. Pokémon TCG Live wordt uitgebracht als een free-to-play spel waarin zowel beginnende als ervaren spelers op een leuke en toegankelijke manier de Pokémon TCG kunnen ervaren met onder meer verschillende spelmodi, dagelijkse missies, aanpasbare avatars en Pokémon TCG-items en populaire activiteiten zoals het samenstellen van decks en het leveren van gevechten met vrienden.

Spelers uit de hele wereld kunnen Pokémon TCG Live op hun mobiele apparaten downloaden via de App Store en Google Play of op hun pc of Mac via Pokemon.com/TCGL.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com