Pokemon TCG Online Illustration Exhibition

The Pokémon Company International heeft vandaag de ‘Pokémon Trading Card Game: Online Illustration Exhibition’ aangekondigd. Vanaf 10 augustus 2022 kunnen fans het populaire verzamelkaartspel op een geheel nieuwe manier beleven. Ze krijgen namelijk gratis toegang tot een digitale galerij met illustraties uit meer dan 26 jaar Pokémon.

Deze online tentoonstelling zal beschikbaar zijn in tien talen. Bezoekers kunnen genieten van close-ups van het prachtige artwork van honderden Pokémon TCG-kaarten in drie categorieën:

  • ‘Life’ richt zich op het leven van de Pokémon en toont hen in uiteenlopende leefomgevingen.
  • ‘History’ kijkt terug op meer dan 26 jaar Pokémon Trading Card Game: van de lancering van de allereerste set in 1996 in Japan tot nu.
  • ‘Artist’ toont illustraties van verschillende Pokémon TCG-kunstenaars, elk met hun eigen unieke artistieke stijl.

Daarnaast geven in de ‘Pokémon Trading Card Game: Online Illustration Exhibition’ vijftig artiesten een toelichting op een Pokémon TCG-kaart die ze zelf ontworpen hebben. Ze delen herinneringen en vertellen over het creatieve proces achter hun creatie.

Als klap op de vuurpijl heeft de Japanse illustrator Takumi Wada drie Pokémon TCG-kaarten ontworpen die tijdens de ‘Pokémon Trading Card Game: Online Illustration Exhibition’ onthuld worden: de eerste op 23 augustus, de tweede op 7 september en de derde op 22 september.

De ‘Pokémon Trading Card Game: Online Illustration Exhibition’ loopt van 10 augustus 2022 tot 23 oktober 2022.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password