Pokemon sword and shield uitbreidingspas nu verkrijgbaar

The Pokémon Company en Nintendo hebben bekendgemaakt dat alles-in-één fysieke versies van de Pokémon Sword + Pokémon Sword uitbreidingspasbundels nu verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkels.

Voor degenen die nog niet begonnen zijn met een avontuur in de regio Galar is het goed om te weten dat deze bundels de basisspelcontent allemaal op één speelkaart bevatten die zij anders zouden hebben als zij óf Pokémon Sword óf Pokémon Shield (fysiek exemplaar of downloadversie) en de bijbehorende uitbreidingspas apart kopen.

Trainers die de nieuwe bundels aanschaffen ontvangen honderd Poké Balls als een in-game-aankoopbonus en als codes voor het Pikachu-pak en het Eevee-pak die eerder als speciale aankoopbonus verstrekt werden voor het apart aanschaffen van het basisspel en de bijbehorende uitbreidingspas.2

Spelers kunnen nu ook nieuwe Legendary Pokémon ontdekken in The Crown Tundra, en ze kunnen het verhaal achter de Legendarische Pokémon Calyrex onthullen. Er gaan verhalen over een Pokémon-schurk die ooit over de andere Pokémon van The Crown Tundra heerste. Keer op keer ontstak hij in woede over mensen die zijn territorium binnendrongen, waarop hij deze mensen en hun Pokémon letsel toebracht. Maar toen verscheen de Legendary Pokémon Calyrex en versloeg de schurk, die uiteindelijk een band kreeg met de koninklijke Pokémon en zijn trouwe ros werd.

Onlangs ontdekte legendary Pokémon
Glastrier
Category: Wild Horse Pokémon
Height: 2,2 m
Weight: 800 kg
Type: Ice
Ability: Chilling Neigh

Glastrier wekt intens koude lucht op in zijn lichaam en geeft deze kou af via zijn neus en hoeven. De koude lucht bedekt zijn gezicht en de poten met bikkelhard ijs, waardoor zijn aanvallen een buitengewoon vernietigende kracht krijgen. Behendigheid is niet bepaald het sterkste punt van Glastrier, maar met de kou uit zijn hoeven kan hij de bodem bevriezen, waardoor hij tijdens een gevecht al glijdend over het ijs razendsnel afstanden kan overbruggen. Glastrier’s Ability, Chilling Neigh, is een nieuwe Ability die geïntroduceerd wordt bij de Pokémon Sword-uitbreidingspas en Pokémon Shield-uitbreidingspas. Wanneer een Pokémon met deze Ability een doelwit uitschakelt, schiet zijn Attack-statistiek omhoog.

Spectrier
Category: Swift Horse Pokémon
Height: 1,9 m
Weight: 44 kg
Type: Ghost
Ability: Grim Neigh

Deze Pokémon hunkert naar stilte en afzondering en wordt ‘s nachts actief wanneer hij meer energie heeft. Door zijn nachtelijke gewoonten is zijn gezichtsvermogen zwak, maar de andere vier zintuigen van Spectrier zijn uiterst scherp en geven hem een nauwkeurig gevoel voor het terrein en de locaties van levende wezens. Spectriers’s Ability, Grim Neigh, is een nieuwe Ability die geïntroduceerd wordt bij de Pokémon Sword-uitbreidingspas en Pokémon Shield-uitbreidingspas. Wanneer een Pokémon met deze Ability een doelwit uitschakelt, schiet zijn Sp. Atk-statistiek omhoog.

Ice Rider Calyrex
Category: High King Pokémon
Height: 7,10 m
Weight: 810 kg
Type: Psychic/Ice
Ability: As One

De vermogens van Glastrier worden versterkt door de psychische energie van Calyrex. De kou die Glastrier afgeeft, kan wel een temperatuur van 500 graden onder nul bereiken. Hij heeft daarnaast het uithoudingsvermogen om zeven dagen en nachten aan één stuk door te rennen, hoe ruw het terrein ook is. Hiertoe bevriest hij elke hindernis op zijn pad en ramt hij er vervolgens doorheen. Bovendien brengt de intense kou van Glastrier het volledige potentieel van de psychische vermogens van Calyrex naar boven. Hierdoor kan Calyrex zijn vermogens in een straal van bijna 50 kilometer uitoefenen.

Shadow Rider Calyrex
Category: High King Pokémon
Height: 2,5 m
Weight: 54 kg
Type: Psychic/Ghost
Ability: As One

De vermogens van Spectrier zijn versterkt door de psychische energie van Calyrex. Hij is zo snel dat hij op één dag duizenden kilometers kan rennen. Daarnaast is de kracht van zijn spectrale vermogens toegenomen. Bovendien heeft de bovenaardse kracht van Spectrier volledige potentieel van het psychisch vermogen van Calyrex ontgrendeld. Hierdoor kan Calyrex alle gebeurtenissen uit verleden, heden en toekomst zien. De koninklijke Pokémon kan dit vermogen in een straal van bijna 50 kilometer uitoefenen.

Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas naar Pokemon.com/SwordShieldEX.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password