Pokémon Sleep kondigt het allereerste Halloween-thema event aan, en de angstaanjagend leuke Mimikyu doet mee in Pokémon UNITE.

Sinds donderdag 21 september, iets meer dan twee maanden sinds Pokémon Sleep voor het eerst werd uitgebracht, is wereldwijd de grens van 900 miljoen uur slaap overschreden, of 105.000 jaar! Binnenkort vindt ook het allereerste Halloween-thema event plaats in Pokémon Sleep.

Pokémon Sleep Halloween 2023 – Double Candy Research

Tijdens dit griezelige event zijn er verschillende gebeurtenissen met een Halloween-thema, zoals de kans om Pikachu met Halloween-hoedjes te ontmoeten, zijn er veel Ghost-type Pokémon, en krijg je meer snoepjes voor het verbeteren van je Pokémon helper. Gedurende de eventperiode verschijnen sommige Pikachu met een Halloween-hoed, versierd met een spookbadge!

Eventperiode: Maandag 30 oktober 2023 om 4:00 uur tot maandag 6 november 2023 om 3:59 uur (lokale tijd)

Locatie: Greengrass Isle

Volg: https://twitter.com/PokemonSleep

Let op: Pikachu met een Halloween-hoed kan niet geëvolueerd worden.

 

 

Een griezelige nieuwe concurrent mengt zich in de strijd in Pokémon UNITE

Mimikyu, de Disguise Pokémon, heeft zich 19 oktober bij Pokémon UNITE gevoegd! De volgende Pokémon UNITE Battle Pass is ook beschikbaar van 24 oktober tot 4 december. Voltooi unieke missies om beloningen te verdienen, waaronder de Phantom Thief Style: Inteleon Holowear.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password