Pokemon Sleep bereikt tien miljoenste download

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Pokémon Sleep, de slaapapp die je met plezier laat slapen, wereldwijd al meer dan tien miljoen keer is gedownload sinds de lancering voor iOS- en Android-apparaten eind juli 2023.

Cadeau vanwege tien miljoenste download
Ter gelegenheid van deze mijlpaal kunnen spelers van vrijdag 25 augustus om 06:00 uur CET tot vrijdag 22 september om 06:00 uur CET een speciaal in-game cadeau verkrijgen, waaronder een Good Camp Ticket. Dit is een speciaal item waarmee je zeven dagen lang een Good Camp Set kunt lenen voor ondersteuning bij je onderzoek en voor het grootbrengen van Snorlax, een essentieel onderdeel van de gameplay.​ Het cadeau ter gelegenheid van de tien miljoenste download is beschikbaar voor alle gebruikers en omvat het volgende:

  • 1000 Sleep Points
  • 1 Good Camp Ticket​
  • 5 Poké Biscuits
  • 3 Ingredient Tickets

Opmerkingen:
Als je tijdens de verspreidingsperiode inlogt, kun je je cadeaus aanvaarden door in het beginscherm Main Menu te selecteren en vervolgens op de cadeaudoos rechtsboven in het menuscherm te tikken.
Cadeaus die naar de cadeaudoos verstuurd worden, moeten binnen 90 dagen opgehaald worden. Na 90 dagen worden de cadeaus automatisch verwijderd.

Aankomend in-game event Good Sleep Day
Het in-game event Good Sleep Day vindt plaats van woensdag 30 augustus tot vrijdag 1 september 2023[1]. Tijdens het event wordt Drowsy Power met 1,5 vermenigvuldigd, met uitzondering van de dag van de vollemaan (donderdag 31 augustus). Op deze dag wordt Drowsy Power vermenigvuldigd met 2. Hoe hoger Drowsy Power wordt, hoe meer Pokémon spelers binnen kunnen halen of hoe ongebruikelijkere slaappatronen ze kunnen zien.​ Eenmaal per maand wordt er drie dagen lang een Good Sleep Day-event gehouden: op de dag van de vollemaan en de dag ervoor en de dag erna.
Om Pokémon Sleep te kunnen spelen, moeten spelers hun smartphone of Pokémon GO Plus + naast hun kussen leggen en gaan slapen[2]. Wanneer ze wakker worden, kunnen ze hun bijgehouden slaapgegevens bekijken, de slaappatronen van de verschenen Pokémon bestuderen en samenwerken met Pokémon-slaaponderzoeker Professor Neroli om ze in de Sleep Style Dex vast te leggen.

Eventperiode:

  • Dag 1: woensdag 30 augustus om 04:00 uur CET tot donderdag 31 augustus om 03:59 uur CET.​
  • Dag 2 (de nacht van de vollemaan): donderdag 31 augustus om 04:00 uur CET tot vrijdag 1 september om 03:59 uur CET.​
  • Dag 3: vrijdag 1 september om 04:00 uur CET tot zaterdag 2 september om 03:59 uur CET.​
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password