Pokemon mystery dungeon nu verkrijgbaar voor nintendo switch

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag bekendgemaakt dat Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX nu exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch™-systemen. Dit spel kan in elke stijl op de Nintendo Switch gespeeld worden: tv-stijl, tafelstijl of handheldstijl.

Het spel is een weerzien met de Pokémon Mystery Dungeon-spellen Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, die in 2006 in Europa uitgebracht zijn. Ze bevatten nieuwe personages en spelfunctionaliteiten.

Avonturen met meer dan vierhonderd Pokémon
Ontmoet Pokémon zoals:

  • Articuno, Zapdos en Moltres. Deze Legendary Pokémon maken hun opwachting wanneer ze ongewone gebeurtenissen in de wereld opmerken.
  • Sterke tegenstanders. Zij hebben boven hun hoofd het symbool van een kroon. Voordat ze een kerker betreden, kunnen spelers nagaan met welke sterke tegenstanders ze te maken krijgen. Zo kunnen ze zich grondig op het treffen voorbereiden. Sterke tegenstanders kunnen ook Shiny Pokémon zijn. En ze kunnen zich zelfs bij het team van een speler voegen.

Hulp na flauwvallen
Spelers kunnen een nieuw reddingsteam samenstellen met Pokémon die in de kampen verblijven. Dit is echter niet de enige manier waarop een speler teamleden kan redden die in een kerker verslagen zijn. Een speler kan namelijk ook een reddingsverzoek naar een andere speler sturen. Wanneer deze het verzoek accepteert, kan hij het flauwgevallen team gaan redden. Spelers die een ander reddingsteam redden, ontvangen beloningen in het spel.

Spelers die eerder de demoversie van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX op hun Nintendo Switch-systeem gespeeld hebben, kunnen de SAVE-gegevens hiervan overzetten naar de volledige versie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password