Pokémon Masters uitgebreid voorgesteld, verschijnt eind augustus

De nieuwe mobile Pokémon game Pokémon Masters heeft een releasedatum gekregen, zijnde 29 augustus. De game verschijnt dan voor iOS en Android. In Singapore en Canada wordt binnenkort al een beperkte testversie gelanceerd. Voorts werden verschillende video’s vrijgegeven waarin de game en verschillende aspecten ervan uitgebreid voorgesteld worden.

Pokémon Masters is een free-to-start 3v3 brawler met real-time gevechten. In het spel vorm je teams met trainers en hun Pokémon. Elke beschikbare trainer is gekoppeld aan een bepaalde Pokémon. Zo heb je Red en Charizard, Brock en Onix, Misty en Starmie, Korrina en Lucario, Brendan en Treecko, Clair en Kingdra en vele anderen. Bij launch zullen 65 van zulke “sync pairs” beschikbaar zijn om mee aan de slag te gaan. Met deze sync pairs kan je dus teams vormen, die het vervolgens opnemen tegen AI-tegenstanders.

Aangezien gevechten in real-time plaatsvinden, kan je je team direct besturen. De tegenstander doet natuurlijk hetzelfde. Met Pokémon kan je aanvallen uitvoeren en ook trainers kunnen bepaalde acties uitvoeren, zoals het gebruiken van healing items. Sync pairs kunnen ook speciale, extra krachtige aanvallen uitvoeren.Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password