Pokemon kondigt Pokemon The Arceus Chronicles aan

The Pokémon Company International heeft vandaag ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ aangekondigd. Deze nieuwe Pokémon-animatiespecial is geïnspireerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en volgt Ash, Pikachu en hun vrienden tijdens een spannend avontuur in de regio Sinnoh.

De Engelstalige versie van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ gaat in première tijdens een speciale vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in London. De vertoning begint om circa 19:00 uur CET op 19 augustus 2022. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Na de vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 kunnen fans overal ter wereld (met uitzondering van Azië) ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ vanaf 23 september 2022 exclusief op Netflix bekijken.

In aanloop naar de première van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ biedt The Pokémon Company International fans alvast een voorproefje van de animatiespecial via publicatie van de eerste screenshots, een officiële synopsis en een trailer op het YouTube-kanaal van Pokémon
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password