Pokémon kondigt nieuwe animatie reeks aan: “Pokémon: Twilight Wings”

Zeven episode tellende web reeks vindt plaats in de nieuwe Galar region

Pokémon fans die de Galar region hebben verkend, zien binnenkort de kans om deze op een nieuwe manier te ervaren. Vanaf januari 2020 zal de Pokémon Company International een gelimiteerde zeven-delige animatie reeks uitbrengen op hun officiële Pokémon YouTube channel onder de titel: “Pokémon: Twilight Wings”.

Galar is een regio waar Pokémon gevechten zich hebben ontwikkeld tot een culturele sensatie. Over zeven episodes heen zal “Pokémon: Twilight Wings” in detail treden over de dromen van Galar’s inwoners, de realiteit die ze onder ogen moeten komen. Daarnaast tonen ze ook welke uitdagingen ze moeten overkomen en de conflicten die ze oplossen. Aanvullend op deze nieuwe verhalen kunnen fans zich ook verwachten aan een gevarieerd aantal Pokémon die voor het eerst in de Galar regio ontdekt zijn.

Elk van deze zeven afleveringen, waarin de wereld van Pokémon zich verder evolueert terwijl trainers Galar verkennen, zal ongeveer 5 minuten lang zijn. Dit nieuwe gebied wordt dus tot leven gebracht in de vorm van een anime serie, ontwikkeld door een van de meest vooraanstaande animatie studio’s van Japan. De animatie wordt verzorgd door Studio Colorido, welke bekend staat voor zijn warme en uitnodigende visuele designs en dynamische fotografie technieken zoals we al konden zien in de anime film “Penguin Highway”.

De eerste episode van “Pokémon: Twilight Wings” wordt verwacht op 15 januari 2020. Fans kunnen up-to-date blijven met het laatste Pokémon nieuws door @Pokemon te volgen op social media en zich te subscriben op de officiële Pokémon YouTube channel in afwachting van de lancering van de nieuwe serie op YouTube.com/Pokemon.

Credits

Director: Shingo Yamashita
Screenwriter: Sou Kinoshita
Screenplay Director: Taku Kishimoto
Character Design: Shin Ogasawara
Color Design: Izumi Hirose
Art Director: Yusuke Takeda / Takamasa Masuki
3D Computer Graphics: Masato Takahashi
Filming Director: Katsuto Ogawa
Sound Director: Masafumi Mima
Animation by: Studio Colorido

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password