Pokémon kondigt animatiespecial ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ aan

The Pokémon Company International heeft vandaag ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ aangekondigd. Deze nieuwe Pokémon-animatiespecial is geïnspireerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en volgt Ash, Pikachu en hun vrienden tijdens een spannend avontuur in de regio Sinnoh.

De Engelstalige versie van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ gaat in première tijdens een speciale vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in London. De vertoning begint om circa 19:00 uur CET op 19 augustus 2022. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Na de vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 kunnen fans overal ter wereld (met uitzondering van Azië) ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ vanaf 23 september 2022 exclusief op Netflix bekijken.

In aanloop naar de première van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’ biedt The Pokémon Company International fans alvast een voorproefje van de animatiespecial via publicatie van de eerste screenshots, een officiële synopsis en een trailer op het YouTube-kanaal van Pokémon:

Synopsis van ‘Pokémon: The Arceus Chronicles’
Een bezoek aan de regio Sinnoh verandert in een bloedstollend avontuur wanneer Ash, Pikachu en hun vrienden hun krachten bundelen met sterke Pokémon om een dreigend onheil af te wenden! Wanneer Ash, Goh en Dawn een geheimzinnig bericht ontvangen van de Mythische Pokémon Arceus, gaan ze samen met Brock op onderzoek uit naar Mount Coronet. Daar stuiten ze op een razende Heatran en de commandanten van Team Galactic, die vastbesloten zijn om hun vermiste leider te vinden door een poort tussen twee dimensies te openen. Met een drietal Legendarische Pokémon en Sinnoh-kampioen Cynthia aan hun zijde krijgen onze helden uitstekende hulp. Maar die hebben ze ook wel nodig om Sinnoh van de ondergang te redden!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password