Pokémon Home rijft meer dan 1,6 miljoen euro binnen op een week tijd

Pokémon Home heeft een succesvolle eerste week achter de rug. Met de mobiele versie heeft de dienst al meer dan 1,6 miljoen euro verdiend. Pokémon Home kwam vorige week uit op de Nintendo Switch en smartphones. Deze cloud dienst maakt het mogelijk om Pokémon uit eerdere generaties over te zetten naar de Pokémon-games op de Nintendo Switch. De dienst voor Pokémon-fans is goed bezig, want binnen een week heeft de app voor smartphones al meer dan 1,8 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 1,67 miljoen euro, opgebracht.

De Pokémon Home-app is ondertussen 1,3 miljoen keer gedownload wereldwijd. De app is het meeste gedownload in de Verenigde Staten met 444.000 downloads, gevolgd door Japan met 299 duizend downloads.

pokemon home

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password