Pokémon Go wordt wereldwijd uitgerold

Pokémon Go wordt op dit moment wereldwijd uitgerold. In Japan, Australië en Nieuw-Zeeland is de game ondertussen al te downloaden.

Het is momenteel nog niet bekend wanneer de game in Europa beschikbaar wordt. Meestal gebeurt dat met iOS- en Android-games binnen een week wanneer een game in een bepaald land verschijnt.

Wie dit wenst kan een Australisch of Nieuw-Zeelands iOS-account creëren om de game al te downloaden. Dat doet men door uit te loggen in de App Store, op ‘Sign In’ te drukken en een nieuw Australisch of Nieuw-Zeelands account aan te maken. Daarvoor moet wel een e-mailadres gebruikt worden waar men niet al eerder een iOS-account aan heeft gekoppeld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password