Pokémon GO verschijnt volgende maand

Nintendo heeft tijdens Treehouse-uitzending op E3 bekend gemaakt dat Pokémon GO volgende maand verschijnt op iOS en Android.

Een specifieke releasedatum in juli is nog niet bekendgemaakt. De Pokémon Go Plus-accessoire wordt na launch verkocht voor 34,99 dollar. Een prijs in euro’s is nog niet bekend. Wel geeft Nintendo aan dat deze accessoire niet onmiddelijk beschikbaar is bij de lancering van de app. Het is nog niet duidelijk wanneer de armband, waarmee gebruikers Pokémon kunnen vangen zonder de smartphone te gebruiken, wel te koop is.

Een ruilsysteem tussen spelers binnen Pokémon Go werkt niet direct bij de lancering van de app, maar dit wordt volgens Nintendo wel later toegevoegd.

In Pokémon Go kunnen gebruikers Pokémon vangen door rond te lopen in de echte wereld. De speler ontvangt experience points wanneer hij of zij een Pokémon weet te vangen, waardoor er sterkere Pokémon in de app verschijnen. Pokémon Go wordt gratis uitgegeven voor iOS en Android.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password