Pokémon Go verschijnt later in Europa door serverproblemen

Pokémon Go zal later verschijnen in Europa.  Volgens ontwikkelaar Niantic heeft het spel last van overbelaste servers.

“Terwijl we de servercapaciteit uitbreiden, is de internationale uitrol naar Europese landen  uitgesteld”, vertelt Niantic-ceo John Hanke tegenover Business Insider. Wanneer het spel nu zal verschijnen, is nog niet bekend.

Pokémon Go blijkt sinds de lancering in onder meer de VS en Australië immens populair. Een Europese releasedatum was niet bekend, maar Niantic wilde Pokémon Go zo snel mogelijk wereldwijd uitbrengen. Op de E3 zei Niantic dat het spel voor eind juli uit moest komen.

Er is wel een onofficiële manier om Pokémon Go al te spelen in Nederland. Android-gebruikers kunnen een .apk-bestand downloaden, iOS-gebruikers moeten hiervoor een buitenlandse App Store-account aanmaken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password