Pokémon Go-update voor iOS lost crash- en privacyproblemen op

Er is een update voor Pokémon Go op iOS die enkele ernstige privacyproblemen oplost. Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft immers door een fout toegang tot je Gmail-berichten, foto’s die zijn geupload naar Google Photos, bestanden in Google Drive en je zoekgeschiedenis. Met de nieuwe update kan deze toegang geblokkeerd worden.
Gebruikers die inloggen met een Google-account geven alleen nog maar hun e-mailadres en identiteit binnen Google vrij. Verdere toegang tot Google-informatie wordt niet meer gevraagd.
 

De iOS-update belooft ook de crashproblemen op te lossen waar de game onder lijdt. Daarnaast is inloggen via een Pokémon Club-account stabieler gemaakt. Wordt een speler van de servers gegooid, dan hoeft die niet meer opnieuw in te loggen.

Pokémon Go is nog niet officieel in ons land beschikbaar, maar kan via een buitenlands App Store-account worden gedownload. Op Android zijn er apk-bestanden met de game te downloaden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password