Pokémon go plus komt op 16 september naar Europa

Pokémon GO Plus is een klein draagbaar apparaat dat spelers Pokémon GO laat spelen zonder dat ze op hun smartphone hoeven te kijken. Dit accessoire is in Europa vanaf 16 september verkrijgbaar.

 
Pokémon GO Plus is compatibel met zowel iOS als Android. Het apparaat maakt via Bluetooth low energy contact met mobiele telefoons en wijst spelers op nabije Pokémon en PokéStops. Wanneer een Pokémon in de buurt is, zal het apparaat trillen en gaat een groen lampje knipperen. Spelers kunnen vervolgens de knop van het apparaat indrukken om een Poké Ball te gooien. Als de Pokémon is gevangen, gaat het apparaat knipperen en trillen.

 
Wanneer de Pokémon GO Plus in de buurt komt van een PokéStop zal het apparaat trillen en gaat een blauw lampje knipperen. Spelers kunnen dan op de knop van de Pokémon GO Plus drukken om voorwerpen te ontvangen. Pokémon GO Plus kan gebruikt worden terwijl Pokémon GO op de achtergrond draait

.
Vanaf vandaag is Pokémon GO Plus te bestellen bij de Nintendo Online Store. Binnenkort volgt informatie over andere verkooppunten.
Vanaf 16 september wordt het vangen van Pokémon nog leuker en makkelijker met het Pokémon GO Plus-apparaat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password