Pokémon Go krijgt gesponsorde gyms bij 3000 McDonalds

Pokémon Go verschijnt vandaag in Japan en verschijnen meteen de eerste gesponsorde gyms, namelijk in drieduizend McDonalds.

Eerder maakte ontwikkelaar Niantic al bekend dat bedrijven zouden kunnen gaan betalen om op door hun bepaalde locaties gyms te plaatsen. Op deze gyms kan door spelers gestreden worden met pokémon om ze over te nemen.

McDonalds lijkt het eerste bedrijf te zijn die daar gebruik van maakt. Vanaf morgen zijn er drieduizend McDonalds in Japan die een gym hebben.

Momenteel is dit alleen in Japan. Voor zover bekend zijn er nog geen gesponsorde locaties op plekken waar de game al uit is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password