Pokémon Go komt binnen enkele dagen naar Europa

Pokémon Go komt binnen enkele dagen uit in Europa.

Pokémon Go verscheen vorige week uit in Australië, Nieuw-Zeeland en later ook de Verenigde Staten. Daar werd de app zo populair dat de servers overbelast raakten. waardoor de app werd uitgesteld in andere regio’s.

The Wall Street Journal meldt vandaag dat Pokémon Go “binnen enkele dagen” verschijnt in Europa. Deze informatie zou zijn verstrekt door bronnen die op de hoogte zijn van de plannen rondom de applicatie.

De game, waarmee spelers in het echt pokémon kunnen vangen door middel van augmented reality, is immens populair. Het aandeel van Nintendo is gestegen met bijna 25 procent door het plotselinge succes van de mobiele game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password