Pokémon-gevechtsteams in Sun & Moon—Team Up, de nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game die op 1 februari verschijnt

The Pokémon Company International heeft vandaag een nieuwe uitbreiding bekendgemaakt voor de Pokémon Trading Card Game: Sun & Moon—Team Up. Deze uitbreiding bevat de met spanning verwachte TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten met gekoppelde en opgewaardeerde Pokémon.

De TAG TEAM Pokémon-GX zijn aangekondigd op het Pokémon Wereldkampioenschap 2018. Ze vormen een krachtig nieuw spelelement dat garant staat voor bloedstollende gevechten die een hoge risicofactor hebben maar bij winst veel opleveren. De kaarten hebben een ongeëvenaarde kracht en ongekende Hit Points, waardoor sommige TAG TEAM GX-aanvallen een Pokémon-GX op de bank van de tegenstander met één klap uitschakelen. Ze kunnen er echter ook toe leiden dat de tegenstander drie Prize-kaarten krijgt als een TAG TEAM uitgeschakeld is.

Deze nieuwste uitbreiding wordt op 1 februari wereldwijd gelanceerd en beschikt over dynamische gevechtsteams zoals Pikachu & Zekrom-GX, extra Pokémon-GX zoals Lycanroc-GX, Hoopa-GX en Cobalion-GX en nog veel meer.

Sun & Moon—Team Up bevat:

  • Meer dan 180 kaarten
  • Zes gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
  • Zes extra Pokémon-GX
  • Vier Prism Star-kaarten
  • Meer dan 25 Trainer-kaarten
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password