Pokémon deelt ieuws over Pokémon Masters EX, Pokémon Unite en komt met aankondiging over de Pokémon TCG en Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Vorige week vond het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 plaats. In ExCel London gingen Trainers uit de hele wereld de strijd met elkaar aan in de Pokémon Trading Card Game, Pokémon Sword en Pokémon Shield, Pokémon GO, Pokkén Tournament DX en Pokémon UNITE. Voorafgaand aan dit geweldige event werden de spelers welkom geheten door Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company. Daarnaast kwam hij met speciaal nieuws over Pokémon Masters EX en Pokémon UNITE.

Tsunekazu Ishihara begon met de aankondiging dat Ash en Pikachu hun opwachting gaan maken in Pokémon Masters EX als master-sync-paar! Ze zullen het eerste sync-paar zijn met een gloednieuw aanvalstype: Buddy-aanvallen. Buddy-aanvallen worden vrijgegeven als er voldaan wordt aan een speciale voorwaarde, en brengen beduidend meer schade toe dan reguliere aanvallen. Ash en Pikachu kunnen gescout worden van 28 augustus 2022 om 00:00 uur CET tot 16 oktober 2022 om 23:59 uur CET.

Verder is bekendgemaakt dat de Trainer Lodge – een nieuwe modus in Pokémon Masters EX waarmee spelers dierbare herinneringen aan hun favoriete personages kunnen aanmaken – op 25 augustus om 08:00 uur CET opengaat. Tot de eerste groep Trainers behoren onder meer Blue, Cynthia en Lillie. In de aanloop naar het driejarig jubileum van Pokémon Masters EX kun je maximaal 10.000 edelstenen verdienen en maximaal 100 sync-paren scouten met dagelijkse 10-parenscouttickets (een beperkte periode verkrijgbaar). Breng enige tijd door op Pasio en profiteer van deze schitterende jubileumextra’s!

Pokémon UNITE heeft in juli zijn eenjarig jubileum gevierd en luisterde het wereldkampioenschap op met zijn eigen spannend nieuws. Er is een nieuw strijdtoneel ontdekt op Aeos Island: de Theia Sky Ruins! De Legendarische Pokémon Rayquaza loert in het midden van dit strijdperk op potentiële uitdagers. Maak je op voor ranking- en standaardgevechten die hier vanaf 2 september 2022 plaats zullen vinden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password