Pokémon Center pop-upwinkel opent deuren in Londen

The Pokémon Company International is zeer verheugd bekend te kunnen maken dat het in oktober een speciale Pokémon Center pop-upwinkel in Londen opent. De pop-upwinkel bevindt zich in het grote winkelcentrum Westfield London (Ariel Way, Shepherd’s Bush W12 7GF) en zal daar tijdelijk gevestigd zijn van 18 oktober tot en met 15 november. In de winkel kunnen fans uiteenlopende Pokémon Center-producten kopen, waaronder exclusieve ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

De Pokémon Center pop-upwinkel in Londen wordt geopend ter gelegenheid van de langverwachte lancering van de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield voor Nintendo Switch in november. Er is gekozen voor Londen vanwege de inspirerende rol die het Verenigd Koninkrijk heeft gespeeld bij de look-and-feel van de geheel nieuwe regio Galar, die de spelers in de spellen gaan verkennen.

In de komende maanden volgt er meer nieuws over de openingstijden, de verkrijgbare producten en de extra activiteiten in de winkel.

Pokémon Sword en Pokémon Shield worden op 15 november 2019 wereldwijd exclusief voor Nintendo Switch uitgebracht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password