Pokemon cafe remix nu verkrijgbaar voor nintendo switch en mobiele apparaten

Pokémon Café ReMix kan nu gedownload worden op Nintendo Switch- systemen en in de App Store en via Google Play voor mobiele apparaten. In het free-to-start spel Pokémon Café ReMix, dat in juni 2020 gelanceerd werd onder de oorspronkelijke naam Pokémon Café Mix, [1] zijn Trainers eigenaar van een café waarvan alle medewerkers en klanten Pokémon zijn.

In Pokémon Café ReMix proberen Trainers samen met hun Pokémon-medewerkers puzzels op te lossen voor het bereiden van drankjes en gerechten voor Pokémon-klanten. De puzzels kunnen opgelost worden door Pokémon-pictogrammen rond te draaien en ze op deze wijze te koppelen. Pictogrammen worden gewist nadat ze aan elkaar gekoppeld zijn.

Pokémon Café ReMix behoudt de unieke grafische stijl en omvat nieuwe spelmodi en extra Pokémon. Daarnaast is de speelwijze van het puzzelspel vernieuwd en zijn er onder meer nieuwe in-game events en kledingopties aan deze update toegevoegd.

Pokemon Cafe Remix nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en mobiele  apparaten - StarGamers

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password