Please, Touch The Artwork 2 nu gratis beschikbaar op pc en mobiel

Vandaag is de officiële release van Please, Touch the Artwork 2, nu GRATIS te downloaden op smartphones/tablets via de Apple Appstore of Google Play en op Windows/Mac via Steam. Er zijn geen advertenties, geen verborgen kosten en geen betaalde DLC – gewoon een gratis spel om in je eigen tempo van te genieten.

Duik in de wereld van James Ensor, de Belgische pionier van de moderne kunst, met Please, Touch The Artwork 2: Verken zijn iconische schilderijen in een gezellig en meeslepend kunstavontuur vol verrassingen. Help eigenzinnige personages verloren voorwerpen terug te vinden en herstel gaten in de wereldberoemde schilderijen.

Het spel werd gemaakt met de steun van de Vlaamse regering, ter gelegenheid van het Belgische EU-voorzitterschap 2024 en om de 75e verjaardag van het overlijden van James Ensor te vieren. Door het spel gratis beschikbaar te stellen, kan iedereen ervan genieten zonder drempels.

Voor meer informatie en om het spel te downloaden kan je de officiële website checken. Ga vandaag nog met ons mee op dit artistieke avontuur!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password